Zodiile și calitățile lor

Zodiile și calitățile lor

Numai de bine: Zodiile și calitățile lor 482

Dezideriu îți prezintă, la Numai de bine, câteva dintre calitățile zodiilor. Astfel, aflăm că în majoritatea situaţiilor în care alte zodii preferă să se mai gândească la ce să facă,BERBECUL sare direct în acţiune, pentru că acolo se simte cel mai bine. Pasional, ambiţios, franc, uneori chiar naiv, mai pică din când în când şi în capcane, dar învaţă din toate şi nu le mai repetă. Sunt devotaţi prietenilor.

TAURUL este omul de afaceri. Este campion când vine vorba de stabilitate şi de constanţă. Dacă un Taur ştie că are de făcut un lucru, nu se opreşte până nu ajunge acolo. Este materialist, dar nu în sensul interesat, pur şi simplu îi place să îşi vadă rezultatul muncii, unde puţine alte zodii îl întrec. Este atras spre tot ce înseamnă frumos.

GEAMĂNUL este comunicatorul zodiacului. Are potenţialul de a deveni un adevărat intelectual. Agitaţia lor mentală îi face nişte personaje bine informate şi pentru că, de obicei, au şi un discurs foarte bun, se fac repede remarcaţi. Sunt versatili, se adaptează din mers situaţiilor şi se plictisesc repede. Sunt foarte sociabili şi de obicei se bazează pe raţiune şi mai puţin pe instinct.

RACII reprezintă definiţia termenului de “mama răniţilor”. Sunt monumente de emoţie, sensibilitate şi au un puternic simţ al tradiţiei. De obicei sunt oameni retraşi, tăcuţi, care preferă să nu iasă în faţă, dar nu trebuie confundaţi cu nişte oameni slabi. Vor face orice pentru oamenii de lângă ei, pe care îi consideră parte din familie.

LEII sunt liderii zodiacului, au un simţ nativ de a conduce, mulţi regi şi preşedinţi de stat se nasc cu influenţe puternice din această zodie. Sunt generoşi, sunt puternici şi trec peste obstacole exact ca felina din savană. Fără competiţie. Sunt foarte ambiţioşi şi concentraţi pe ce au de făcut, lucru care le aduce, de obicei, succesul pe care şi-l doresc.

Vezi aici toate zodiile

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]