S-au rupt norii și au căzut pe pământ! Fenomen UNIC în istoria umanității. Oamenii sunt îngroziți. Iată CE ÎNSEAMNĂ

S-au rupt norii și au căzut pe pământ! Fenomen UNIC în istoria umanității. Oamenii sunt îngroziți. Iată CE ÎNSEAMNĂ

Un fenomen meteorologic extrem de rar a avut loc în 2016 pe o stradă din Italia, imaginile au ajuns rapid pe internet iar totul a fost povestit de Marcello Tommasoni, el este cel care a observat că norii de pe cer se rupeau la propriu în bucăți mici și cădeau pe sol.

Marcello Tommasoni a povestit fenomenul uluitor pentru ilfattoquotidaino.it, iată ce a declarat:

,,Mă aflam pe strada Un umore, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial, m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”.

Care este, totuși, explicația? Alvaro Porfido este meteorolog și a explicat că este de fapt vorba despre un fenomen numit,,defecare atmosferică”:

,,Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”

n1

n2

n3

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]