România – Danemarca la handbal : Tricolorele joacă astăzi meciul decisiv

România – Danemarca la handbal : Tricolorele joacă astăzi meciul decisiv

România – Danemarca la handbal se joacă astăzi de la ora 19:30. Meciul este decisiv pentru configurarea grupei 2 de calificare. Naționala noastră ocupă locul 2 în clasament cu 6 puncte, în timp ce rivalele de astăzi sunt pe 3 cu 5 puncte.

România – Danemarca la handbal : meci pentru medalii

Trupa antrenată de Martin Ambros joacă împotriva danezelor la nici 24 de ore de la victoria cu Cehia, scor 30-28. Partida din această seară are implicație directă în lupta pentru medalii. În cazul unei victorii sau a unui meci egal, România va merge mai departe în semifinale. Din grupa aceasta s-a calificat deja Norvegia care a avut maxim de puncte.

Înaintea întâlnirii de infarct de diseară, selecționerul Martin Ambros a indicat la calm: „Este un meci capital. Avem nevoie de concentrare și liniște pentru a lua cele mai bune decizii. Danemarca are un joc colectiv foarte bun, e o echipă tânără care joacă în mare viteză. Va trebui să jucăm foarte bine pentru a învinge.”

Omologul său de pe banca Danemarcei, Klavs Bruun Jørgensen, pare și el foarte circumspect. Conștient de forța româncelor, tehnicianul danez a reperat cheia jocului echipei noastre:”Meciul de diseară va fi foarte greu. Neagu face tot jocul României. Trebuie să o anihilăm dacă vrem să avem șanse la victorie!”.

SURSA AICI

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]