PROGNOZA METEO. Vine ZĂPADA! În următoarele zile va NINGE inclusiv în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Vine ZĂPADA! În următoarele zile va NINGE inclusiv în Bucureşti

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice vor continua să scadă în toată țara, astfel că vremea va deveni mult mai rece decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 și -2 grade. În nordul, nord-estul și centrul țării și la munte, cerul va avea înnorări temporare și local va ninge slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice, unde ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și centrale, dar şi la munte, unde în zona înaltă va sufla tare și va continua să viscolească şi să spulbere zăpada.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi remea va deveni rece pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. În jumătatea nordică a teritoriului, cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse va ninge slab. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, unde, cu precădere pe creste, va mai viscoli și spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade.

În zilele următoare valorile termice vor fi în creștere ușoară, iar probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în jumătatea nordică a țării.

mai multe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]