Pilotul unui AVION a fost prins că dormea la prima clasă în timp ce ar fi trebuit să piloteze avionul. E INCREDIBIL CINE pilota aeronava în schimb…

Pilotul unui AVION a fost prins că dormea la prima clasă în timp ce ar fi trebuit să piloteze avionul. E INCREDIBIL CINE pilota aeronava în schimb…

Un pilot de avion a fost prins trăgând un pui de somn de 2 ore jumătate într-un avion către Londra, pe care el trebuia să-l piloteze.

Un pasager îngrijorat a făcut poza de mai sus, în care apare Căpitanul Amir Akhtar Hashmi, care părea că doarme dus.

Imaginea îl arată stând întins pe un loc de la business class, dormind, la scurt timp după ce avionul decolase din Pakistan.

A Pakistan International Airlines (PIA) Boeing 777 aircraft takes off from Karachi airport on November 11, 2010. Ailing state carrier Pakistan International Airlines (PIA) is asking the government, saddled with its own mounting debt, to write off losses of 1.7 billion dollars to save it from looming bankruptcy.   AFP PHOTO/Rizwan TABASSUM (Photo credit should read RIZWAN TABASSUM/AFP/Getty Images)

Pasagerul care a făcut poza s-a plâns că în timp ce pilotul dormea dus la business class, el nu se simțea deloc în siguranță știind că nu e la datorie.

Căpitanul avea în grijă 300 de pasageri și își lăsase internul subofițer să piloteze. Domnul Hashmi care este fostul președinte al Asociației de Piloți ale Liniilor Aeriene din Pakistan și a fost suspendat după ce imaginea a apărut pe Internet.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]