Patru morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles

Patru morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles

Patru persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, după ce o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial din oraşul Riverside, California, iar în urma impactului au fost distruse două case şi a izbucnit un incendiu major, relatează The Associated Press.

Un cuplu şi trei adolescenţi se aflau la bordul avionului care s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul municipal Riverside. Destinaţia aeronavei era oraşul San Jose.

Unul dintre pasagerii avionului, o adolescentă, a fost aruncată din avion în urma impactului, însă a suferit doar răni minore, a anunţat Michael Moore, şeful departamentului de pompieri din Riverside.

Pompierii au descoperit o persoană rănită în incinta unei case distruse în urma incidentului aviatic, victima fiind transportată la un spital din San Bernardino unde a fost operată.

Până la această oră au fost descoperite patru cadavre, însă autorităţile sunt în căutarea a trei până la cinci persoane despre care se crede că se aflau în interiorul sau în apropierea caselor afectate de prăbuşirea avionului, a mai declarat Moore.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]