Olga Verbiţchi, mărturii sfâşietoare despre condiţiile în care trăieşte cu părinţii! Adolescenta vrea să doneze banii câştigaţi la ”X Factor”

Olga Verbiţchi, mărturii sfâşietoare despre condiţiile în care trăieşte cu părinţii! Adolescenta vrea să doneze banii câştigaţi la ”X Factor”

Are 15 ani şi un suflet de milioane! Olga Verbiţchi, puştoaica de 15 ani care a câştigat ”X Factor” 2016, a făcut mărturii sfâşietoare despre condiţiile în care locuieşte cu părinţii şi despre ceea ce îşi doreşte să facă cu banii câştigaţi.

Olga Verbiţchi are numai 15 ani, dar un suflet de aur. Adolescenta a mărturisit că nu s-a putut bucura pe deplin de câştigarea ”X Factor” din cauză că cel care a pierdut în faţa ei a fost Raoul, cu care are o relaţie de prietenie.

Fata a mărturisit că o parte din banii câştigaţi plănuieşte să-i dea părinţilor pentru a cumpăra o casă mai mare, iar restul să-i doneze unei asociaţii care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

”Eu chiar am avut încredere în Raoul că el avea să câştige. Noi suntem foarte buni prieteni şi părinţii noştri sunt prieteni de familie şi pentru mine a fost 50% tristeţe finala pentru că chiar speram şi aveam încredere în el. Eu aceşti bani, in primul rând, o sa le dau părinţilor mei pentru a-mi îndeplini cel mai mare vis şi anume să ne construim casa, pentru că de când sunt eu şi de când sunt părinţii mei, am trăit într-o casă mai mică

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]