O cisternă din care se fura gaz a sărit în aer iar mulţimea de oameni din jur a fost cuprinsă de foc

O cisternă din care se fura gaz a sărit în aer iar mulţimea de oameni din jur a fost cuprinsă de foc

O cisternă cu benzină s-a răsturnat chiar în mijlocul străzii în Alexandria, Egipt, iar oamenii din jur au sărit cu găleţile să strângă gazul ce se scurgea din ea. Câteva minute mai târziu totul a explodat, trasmite Daily Mail în pagina electronică.

Un moment şocant a avut loc pe străzile din Egipt. După ce o cistrenă încărcată cu benzină s-a răsturnat în mijlocul străzii, oamenii s-au îmbulzit cu diverse recipiente să strângă lichidul inflamabil. Din păcate, nimeni nu şi-a dat seama la timp că totul se poate transforma într-un incident tragic pentru persoanele strânse în jurul cisternei.

Cei care s-au gândit să fure câţiva litri de benzină chiar sub ochii tuturor, s-au trezit înconjuraţi de flăcări, informează cotidianul Daily Mail.

Un video care a surprins incidentul arată cum unii oameni cărau în schimburi benzină cu tot ce aveau la îndemână, pentru a o vinde mai departe. Câteva minute mai târziu, combustibilul şi vaporii din aer se aprind iar toţi cei din jur sunt cuprinşi de flăcări.

mai multe cititi si vedeti pe ==========> mediafax.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]