„Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”. De ce a acceptat Andreea Marin să se mărite cu Tuncay

„Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”. De ce a acceptat Andreea Marin să se mărite cu Tuncay

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea de la Europa FM a Andreei Esca. Ca între două prietene, vedetele au vorbit despre copilărie, relaţii, dragoste, familie, dar şi profesie. Andreea Marin a dezvăluit că i-a fost foarte greu să îşi pierdă mama şi că acest lucru afectat-o mai târziu în viaţă, dar şi că nu a vrut să se căsătorească cu cel de-al treilea soţ, Tuncay Ozturk, cu care se află acum într-un proces de divorţ.

Discuţia a pornit de la copilăria Andreei, care a fost marcată de pierderea mamei, într-un accident de maşină. Vedeta a povestit că moartea mamei a forţat-o să se maturizeze pe loc şi a preluat greutăţile celor din jur. Avea nouă ani, dar a uitat de copilărie, iar acest lucru s-a văzut la maturitate. Andreea a recunoscut că toată viaţa a căutat dragostea necondiţionată, pe care doar o mamă ţi-o poate oferi, dar a aflat că e imposibil să găseşti aşa ceva.

„Nu atât de jocuri îmi e dor, mama mi-a lipsit de la 9 ani. Ea s-a pierdut într-un accident tragic şi nu am aflat într-un mod calm, a murit în braţele mele. A fost dur. Am devenit mare imediat după, m-am maturizat brusc, a fost un şoc. Am devenit responsabilă pentru toţi, tata a fost la pământ, cum e şi firesc. El avea 38 de ani, mama doar 36, a fost o tragedie. Am simţit că eu trebuie să iau pe umerii mei tristeţea celor din jurul meu. Nu ştiu de ce. Am fost mai puternică. Dar există o decontare. M-am ţinut tare cât am putut de mult, însă undeva la maturitate, lucrurile astea au cunoscut o decontare. Nu mi-am trăit copilăria aşa cum se cuvine. Undeva mai târziu, mi-au lipsit nişte sentimente, undeva a rămas un gol. Asta explică cumva poveştile mele de dragoste de la maturitate. Am căutat dragostea pură, necondiţionată. Ar fi prea mult să spun că am căutat dragostea unei mame. Am crezut că se poate găsi dragostea. Tata mi-a dat enorm, dar nu se poate. Am căutat ceva ce nu există, ca femeie. Lucrul ăsta nu l-am putut găsi într-un bărbat. E imposibil”, a spus Andreea.

mai multe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]