Mirela Vaida se întoarce la TV

Mirela Vaida se întoarce la TV

După 5 ani în care a fost amfitriona show-ului matrimonial de la Antena 1, Mirela Vaida a fost nevoită să renunțe la “Mireasă pentru fiul meu”, întrucât venirea pe lume a celui de-al doilea copil i-a schimbat radical planurile.

Mirela Vaida a devenit, în urmă cu o lună și jumătate, pentru a doua oară mămică. Aflată în concediu de maternitate, prezentatoarea TV se bucură de fiecare clipă petrecută alături de bebelușul Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni. Ea se va întoarce pe micul ecran mai repede decât și-ar fi imaginat fanii, dar nu la emisiunea care a consacrat-o ca vedetă TV.

“Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea la Hanul Mirelei la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

mai multe pe ============> libertatea.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]