Militari SUA: Războiul cu Rusia sau China e practic garantat. Va fi rapid și foarte letal

Militari SUA: Războiul cu Rusia sau China e practic garantat. Va fi rapid și foarte letal

Militarii americani de rang înalt cred că un conflict armat cu China sau Rusia este „practic garantat”. Totodată, în opinia generalilor, acesta va fi unul rapid, letal și cel mai mare din ultimii 60 de ani.

Referindu-se la chestiunea privind confruntarea armată pe arena internațională, generalul-maior William Hicks a menționat că inteligența artificială și sistemele automatizate de gestiune a diverselor tipuri de armament vor accelera mersul viitoarelor conflicte militare, relatează The Independent, citat de Noi.md.

„Viteza cu care mașinile vor fi în măsură să adopte decizii în viitorul îndepărtat va fi o provocare pentru capacitatea noastră de a le gestiona. Și acest fapt necesită dezvoltarea unor relații noi între om și mașină”, a declarat Hicks.

Generalul a adăugat că progresele tehnologice ale Rusiei și Chinei au provocat Casa Albă să se pregătească pentru „acțiuni militare de o asemenea amploare, cu care forțele terestre ale SUA nu s-au confruntat de pe vremurile războiului din Coreea”.

mai multe pe ============> realitatea.net

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Hai si tu pe:
[ X ]