La 13 ani, o elevă a ameninţat pe FB că se sinucide, dar… Ce poveste ireală a descoperit Poliţia în urma anchetei. Ma taiam pe maini si…

La 13 ani, o elevă a ameninţat pe FB că se sinucide, dar… Ce poveste ireală a descoperit Poliţia în urma anchetei. Ma taiam pe maini si…

Povestea cutremurătoare a Ştefaniei a pus autorităţile pe jar! Puştoaica în vârstă de 13 ani a ameninţat pe Facebook că-şi pune capăt zilelor, din cauza problemelor cu părinţii. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a demarat o anchetă iar ce a ieşit la iveală este de-a dreptul îngrijorător.

Ştefania, o puştoaică de 13 ani, dintr-o comună din judeţul Tulcea, a ameninţat pe Facebook că se gândeşte să-şi pună capăt zilelor. Fata a mărturisit că este măcinată de suferinţă, din cauză că părinţii ei nu o iubesc, fapt ce o face să simtă că nimănui nu-i pasă de existenţa ei.
”Nimănui nu-i pasă de mine, lasă-mă şi tu să mor în linişte şi pace. Am doi prieteni şi părinţii nu mi-au spus niciodată ”te iubesc/ iubim”,s-a plâns Ştefania unei internaute care ne-a trimis imaginile pe pont, cerându-ne ajutorul.

Ştefania a continuat conversaţiile pe Facebook, în care şi-a spus povestea, susţinând că s-a tăiat pe mâini în trecut şi că a şi încercat să-şi pună capăt zilelor: ”Grea e viaţa asta. Ei (n.r. părinţii) nu ştiu că am iubit. Alex are tot 13 ani ca mine. Pe mine, cineva a vrut să mă despartă de el şi m-am certat cu Alex din cauza asta. Mă tăiam pe mâini, îi îndepărtam pe toţi prietenii mei, aveam nervi din aproape orice, mă certam cu toată lumea. La început, doare ca dracu’, după te obişnuieşti cu durerea şi devine plăcut. Părinţii mei nu au ştiut. Alex şi-a dat seama că ceva se întâmplă şi când a aflat ce făceam mai avea un pic şi mă bătea. Dar ne-am împăcat. Am încercat… (n.r. să se sinucidă). Până să fiu împreună cu el, eram mai tristă şi făceam mai mult rău. Sor-mea are 2 ani. Nu am ce vorbi cu ea. Vorbesc cu verişorul meu, David, din Tulcea. Da, el chiar m-a şi bătut. Că el aşa procedează când fac vreo prostie. Nu am nici acolo liber (n.r. la şcoală), căci toţi colegii se iau de mine, îşi bat joc de mine, râd de mine”.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]