Împărțeam cu ea totul, chiar și bărbatul!

Împărțeam cu ea totul, chiar și bărbatul!

În clipa în care vă scriu, căsnicia mea atârnă de un fir de păr… Recent am trăit cele mai îngrozitoare momente ale vieții mele – mi-am găsit soțul în pat împreună cu cea mai bună prietenă. Nici nu știu pe care dintre ei să fiu mai supărată, fiindcă îi găsesc la fel de vinovați pe amândoi.

Era trecut de miezul nopții când telefonul a început să sune în disperare. Somnul îmi era atât de dulce, încât nu-mi venea să mă ridic din pat. Abia într-un târziu am ridicat capul de pe pernă. Oare ce naiba se întâmplase? Nu putea fi decât ceva rău, că altfel cine și-ar fi permis să sune la ore de-astea, imposibile? și, în acel moment, am realizat că Edi nu era lângă mine. Abia atunci m-am dezmeticit cu totul și mi-am amintit că eram singură în casă. Edi plecase în seara aceea la ai lui și o luase și pe aia mică, pe Ina. Doamne, s-a întâmplat ceva cu ei! Au avut un accident! Am început să tremur, în timp ce mă îndreptam spre telefon.

Acesta continua să țârâie strident. și cât îl rugasem pe Edi să schimbe aparatul! Nu mai puteam de frică. De fiecare dată când începea să sune, săream ca arsă.

— Alo? am întrebat șoptit. Cine e?

— Alo? Corina? Vorbește puțin mai tare, nu te aud bine! Ce mai faci?

Glasul îmi suna cunoscut, dar nu știam de unde să-l iau.

— Alo? Da, eu sunt, Corina. Dar la tele-fon cine naiba e? Nu te puteai uita la ceas, înainte să mă deranjezi? Ești pasăre de noapte, ce-i cu tine, soro?

— Ăăă, scuză-mă, nu mi-am dat seama că e atât de târziu. Am omis să aflu cât e ora… Sunt Simona, nu m-ai recunoscut?

Simona. Totul s-a învălmășit în capul meu și, preț de câteva secunde, nu am zis nimic. Abia pe urmă mi-am găsit vorbele.

— Dacă e vorba despre acea Simona, s-ar putea să-mi amintesc. Aia care a fost cea mai bună prietenă a mea? și care a plecat fără să catadicsească să-mi dea măcar un telefon? Despre ea o fi vorba?

— Da, despre ea. Merit să mă bălăcărești, și asta s-ar putea întâmpla cât de curând.

— Oricând e loc pentru reproșuri. De laudă, nu prea mai găsesc cuvinte, da’ de certat, cu cea mai mare plăcere.

— Corina, văd că nu te-ai schimbat prea mult…

mai multe pe ===========> libertatea.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]