Hotii au o noua metoda de a sparge locuinte! Iata cum reusesc sa scape nepedepsiti. Sute de persoane au fost pradate in acest mod

Hotii au o noua metoda de a sparge locuinte! Iata cum reusesc sa scape nepedepsiti. Sute de persoane au fost pradate in acest mod

Hotii au o noua metorda de a sparge locuinte, fara ca proprietarul sa isi dea seama sau, de cele mai multe ori, atunci cand o fac, e prea tarziu. Mai nou, hotii folosesc chei false potrivite si iau doar o parte din banii pe care ii gasesc. Astfel, in lipsa unor urme de efractie victima ajunge sa ii banuiasca pe cei apropiati.

„Cauta lucruri ascunse, de obicei fura bijuterii sau bani şi nu le iau toate, mai lasa acolo din ele. Dupa aceea parasesc locuinta şi incuie la loc, astfel proprietarii când ajung acasa nu işi dau seama ca au fost jefuiti. Dau vina pe prieteni, pe bona, pe menajera, se cearta intre ei, dau vina unul pe altul”, a declarat Sergiu Dangulea, specialist in sisteme de securitate, pentru Digi24.

Cei care folosesc aceasta tehnica au informatii precise. Folosesc o cheie potrivita, nu lasa urme si stiu exact unde se gasesc bani sau obiecte de valoare. De cele mai multe ori, victimele nu depun plangere la politie, astfel ca hotii raman nepedepsiti.

 

Specialistii spun ca exista cateva sute de persoane care au fost pradate in acest mod.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Hai si tu pe:
[ X ]