Gabriela a primit un mesaj tulburator de la barbatul care spune ca ii e tata. Roscata  a izbucnit in lacrimi cand a povestit ce i-a scris acesta pe Facebook. “Cum ar fi sa am si eu o familie?”

Gabriela a primit un mesaj tulburator de la barbatul care spune ca ii e tata. Roscata a izbucnit in lacrimi cand a povestit ce i-a scris acesta pe Facebook. “Cum ar fi sa am si eu o familie?”

Gabriela a trait clipe emotionante in timpul emisiunii atunci cand prezentatoarea emisiunii i-a amintit de cei doi barbati care au pretins pe rand ca pot fi parintele cautat de aceasta, determinand-o sa spere ca in sfarsit isi poate implini visul.

Tanara a marturisit ca Ricardo nu a mai luat legatura cu ea, iar Giovani i-a trimis de curand un mesaj dezamagitor, in care i-a dezvaluit un crud adevar despre situatia lui familiala.

“Ricardo nu a mai dat niciun semn, a dat totul uitarii parca! Giovani era pe punctul de a trimite tot ce inseamna probe pentru testul ADN! Si-a dorit foarte mult sa faca testul!”, a spus concurenta.

Desi Giovani se aratase dornic sa se supuna testului de paternitate, la sugestia stafului emisiunii, acesta s-a retras, ascunzandu-se o perioada, dupa care a revenit in viata Gabrielei, cu vesti uluitoare.

continuarea aici ============> kanald.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]