FEMEIA renunțase la orice SPERANȚĂ atunci când PORTOFELUL îi fusese furat din MAȘINĂ, 8 ani mai târziu PRIMEȘTE niște VEȘTI ȘOCANTE

FEMEIA renunțase la orice SPERANȚĂ atunci când PORTOFELUL îi fusese furat din MAȘINĂ, 8 ani mai târziu PRIMEȘTE niște VEȘTI ȘOCANTE

Într-o zi a anunlui 2009, Courtney Connolly își încheia tura ca rezident la teatrul din Wellfleet, Massachusetts, atunci când a descoperit că portofelul îi lipsea din mașină. Din greșeală lăsase geamul mașinii deschis, așa că era sigură că cineva i-l furase.

După ce l-a declarat furat la poliție, femeia și-a înlocuit toate obiectele și documentele din portofelul furat cu unele noi și apoi nu s-a mai gândit la asta. Uitase cu totul de acea noapte până acum câteva săptămâni.

Courtney a primit un text de la cumnata ei care îi spunea că poliția i-a adus portofelul la casa în care ea copilărise, casă în care fratele fetei și familia lui locuiesc acum.

Se pare că portofelul fusese prezentat la o secție de poliție de către un om care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, omul, care era un șofer, spusese că cineva aruncase pur și simplu obiectul în mașina lui.

Și mai uimitor de atât este faptul că nimic nu a fost luat din portofel. 8 ani după pierderea sau furtul portofelului, femeia încă avea 141 de dolari în el! În prezent ea plătește pentru școala de asistente pe care o urmează, așa că banii nu puteau veni fi mai bineveniți.

Iată ce a declarat femeia: ,,Cadoul îmi cade în poală 8 ani mai târziu, atunci când aveam nevoie de el cel mai mult. Știu că 141 de dolari nu sunt extraordinar de mulți bani, dar când încerci să supraviețuiești de pe o săptămână pe alta cu bani foarte puțini, e o sumă uriașă.”.

Circumstanțele dispariției portofelului nu au fost încă lămurite, dar Courtney spune că nu-i pasă, e doar fericită că l-a primit înapoi intact.

WOW!

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]