Fata ei avea un ochi care stalucea in poze, asa ca a mers la un control. Daca nu facea asta, ii murea copilul. Ce au gasit doctorii acolo a traumatizat-o pe viata.

Fata ei avea un ochi care stalucea in poze, asa ca a mers la un control. Daca nu facea asta, ii murea copilul. Ce au gasit doctorii acolo a traumatizat-o pe viata.

Fata ei avea un ochi care stalucea in poze, asa ca a mers la un control. Daca nu facea asta, ii murea copilul. Ce au gasit doctorii acolo a traumatizat-o pe viata

Mia avea doar 21 de luni cand a inceput sa aiba primele simptome.

De Craciun, Mia a primit un cadou din partea unei matusi: o pereched e ochelari de soare. Melinda, mama ei, i-a pus ochelarii pe ochi iar Mia a mers cu ei prin casa. Dupa cativa pasi, a intrat direct in bradul de Craciun. Mama a pus intamplarea pe seama ochelarilor prea intunecati si nu i-a dat importanta.

Cu o alta ocazie, cand isi fotografia fata, a vazut ca unul dintre ochi ii stralucea intr-un mod ciudat prin obiectivul aparatului de fotografiat. Si de aceasta data, a pus problema pe seama unei cauze minore.

Dupa cateva luni, i-a cumparat fetitei un costum de pirat si i-a pus peste un ochi un bandaj, pe care Mia si l-a dat imediat jos, speriata. Atunci, mama a realizat ca fata ei vede cu un singur ochi si a fugit imediat la doctor cu ea.

Diagonosticul a fost cel mai rau pe care il putea primi: retinoblastom. Cancerul ii inghitise, deja, doua treimi din nervul optic, asa ca doctorii au fost nevoiti sa ii scoata tot globul ocular.

Din fericire, tumoarea nu s-a extins iar Mia, care are acum 5 ani, s-a adaptat de minune cu noul ei ochi artificial.

sursa: kanald.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]