ESTE OFICIAL! EL A FOST CEL MAI DESTEPT OM CARE A TRAIT PRINTRE NOI!

ESTE OFICIAL! EL A FOST CEL MAI DESTEPT OM CARE A TRAIT PRINTRE NOI!

Un inginer din Chicago, Libb Thims, a realizat o lista cu persoanele care au schimbat lumea, fiind incluse personalitatile cu o rata a IQ-ului peste 200. Deoarece in timpul lui Nicolaus Copernicus nu existau testele pentru masurarea IQ-ului, Thims a utilizat metodologia COX pentru a prezice IQ-ul.

1. Lista il claseaza pe Johann Goethe drept cel mai destept om din istorie, cu un IQ intre 210-225. Acesta a creat prima teorie a evolutiei, a pus bazele chimiei si a fost un geniu literal, abilitate reflectata in opera ,,Faust”.

Johann Wolfgang von Goethe s-a nascut pe 28 august 1749, in orasul Frankfurt. Tatal sau, Johann Kaspar, era un inalt functionar de stat si a putut sa ii ofere fiului sau o educatie aleasa. Desenul si muzica, scrima si calaria, limbile clasice si literatura moderna nu au lipsit din educatia viitorului mare poet si romancier. De aici a inceput manifestarea geniului universal al lui Goethe. In viata, de fiecare data cand incheia o activitate cu succes, cauta o alta de care sa se ocupe. Astfel, progresele tanarului Goethe au fost, inca de mic, surprinzatoare.
2. Recunoscutul fizician si creatorul teoriei relativitatii Albert Einstein este al doilea cel mai inteligent om din istorie, cu un IQ intre 160-225.

mai multe pe ============> caplimpede.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]