EBA şi-a recuperat copiii de la Syda! A făcut Revelionul singurică, dar acum…

EBA şi-a recuperat copiii de la Syda! A făcut Revelionul singurică, dar acum…

Elena Băsescu a vrut să sărbătorească într-un stil aparte trecerea dintre ani, fără copii, în ţările calde, mai exact în Male, Maldive, alături de un bărbat misterios, primul de după divorţul de Bogdan Ionescu, zis ‘’Syda‘’.

Planurile mezinei lui Traian Băsescu  i-au fost date peste cap, cel mai probabil, şi din nefericire, dezvăluirea publicată în exclusivitate de CANCAN.ro ( VEZI AICI ÎNTREAGA POVESTE ) i-a stricat  vacanţa mult visată, anunţând cu câteva ore înainte de Revelion că se afla la acasă, la tatăl ei.

Este ora 20:15. Am ajuns la părinţi, unde vom petrece noaptea dintre ani. Vi-l prezint pe “companionul fantomă, de 45 de ani şi căsătorit”. PS. Vă doresc să aveţi un an 2017 mai bun!”, scria Elena pe pagina ei de Facebook.

Aşadar, bruneta nu a pretrecut noaptea dintre ani în Maldive, alături de bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou, ci acasă, alături de părinţii ei şi fără să aibă copiii lângă ea, deoarece se aflau la tatăl lor, aşa cum plănuise înainte să plece în vacanţă.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]