,,După școală, nu-mi găseam copilul nicăieri, dar el era în CIMITIR” MAMA disperată i-a făcut copilului ei o poză care i-a SPERIAT pe toți cunoscuții. E șocant ce făcea copilul acolo

,,După școală, nu-mi găseam copilul nicăieri, dar el era în CIMITIR” MAMA disperată i-a făcut copilului ei o poză care i-a SPERIAT pe toți cunoscuții. E șocant ce făcea copilul acolo

Walter Myrick are 9 ani și nu și-a putut cunoaște niciodată fratele geamăn, dar asta nu l-a oprit niciodată să îi povestească acestuia totul.

Din nefericire geamănul lui Walter a murit în pântecele mamei din cauza unei boli rare care afectează placenta, numită TTTS. După ce acesta a murit, familia a continuat să-i viziteze mormântul regulat

În urmă cu 5 ani, mama Walter, Brook, a realizat o fotografie în care apare fiul ei stând la mormântul fratelui său, povestindu-i totul despre ce făcuse el în ziua respectivă. Ea spune că Walter, imediat ce mașina s-a oprit, a fugit singur pentru a avea un moment în care să fie doar el și fratele său: ,,Simte că fratele lui veghează asupra lui, mereu a simțit asta”.

Toată familia vizitează mormântul lui Willis, dar în această zi se pare că a fost ceva special: ,,Mi-a dat un sentiment de pace când l-am văzut ce legătură puternică încă are cu fratele lui”.

Privindu-l pe Walter la mormântul fratelui a făcut-o pe Brook în cele din urmă să plângă: ,,Sigur că mă întristează. Știam că mereu mă va întrista imediat ce am aflat că a murit”.

Brook mai spune și că familia îi aduce la mormânt mici jucării. Deși Walter nu l-a cunoscut niciodată pe Willis, Walter va avea mereu o legătură puternică cu el.

Iată un clip în care Walter vorbește despre faptul că încă își simte fratele veghind asupra lui:

Sursa: worthsharingit

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]