Dupa ce a castigat la loto, i-a scris un bilet iubitei prin care voia s-o testeze. Ce a raspuns, te va emotiona pana la lacrimi.

Dupa ce a castigat la loto, i-a scris un bilet iubitei prin care voia s-o testeze. Ce a raspuns, te va emotiona pana la lacrimi.

Câştigătorul premiului de 1,1 milioane de euro de la Loto 6/49 a venit foarte repede să-şi revendice câştigul. Mai ales că acesta a venit la numai o săptămână după ce a aflat că va deveni şomer.

În societatea de azi îţi poţi pierde veniturile, serviciul, casa, maşina, dar norocul nu ţi-l ia nimeni. Iar dovada vie este câştigătorul premiului cel mare la Loto 6/49, un bărbat de 30 de ani din Câmpulung Muscel. Pe 7 octombrie fusese disponibilizat de la fabrica de cărămidă la care lucra, cu toate că este absolvent al Facultăţii de Chimie Alimentară. După ce şi-a depus actele pe şomaj, pentru ca în următoarele şase luni să încaseze ajutorul de aproximativ 450 de lei, a decis să-şi încerce norocul la Loto. A jucat doar o variantă şi biletul l-a costat 4,1 lei, iar duminică seară a simţit că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, într-un moment în care viitorul părea destul de negru.

Ce e cu adevărat spectaculos este testul la care şi-a supus iubita. I-a scris un mesaj în care i-a spus:
« Iubito, am făcut o prostie,  casa în care stăm a fost confiscată de bancă din cauza ratelor, pe care nu le-am putut plăti. Nu ţi-am spus, am fost disponibilizat,  nu ţi-am spus pentru că n-am vrut să fii speriată. De fiecare dată când plecam de acasă mergeam să-mi caut de lucru. Am vorbit cu Mihai, vom sta la ei până ne vom pune pe picioare. » asta i-a scris printr-un mesaj tânărul milionar.  Răspunsul femeii n-a întârziat să apară «Am văzut şi eu citaţiile iubitule,  găsim noi cumva şi o s-o rezolvăm » . Bărbatul se aştepta la un scandal enorm, însă femeia, fară să ştie că acesta a câştigat la loto i-a oferit cea mai bună lecţie de viaţă. Când a venit acasă şi i-a dat vestea, aceasta a izbucnit în lacrimi.
sursa: romaniatv

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]