Doi angajati ai Centrului de Transfuzii din Craiova, retinuti. Politistii i-au prins in flagrant vanzand pungi cu sange

Doi angajati ai Centrului de Transfuzii din Craiova, retinuti. Politistii i-au prins in flagrant vanzand pungi cu sange

Cei doi angajati ai Centrului de Transfuzii Craiova suspectati ca vindeau pungi cu sange pacientilor, pentru operatii, au fost retinuti.

Cei doi angajati ai Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Craiova suspectati ca vindeau pungi de sange catre apartinatorii pacientilor ce urmau sa fie operati au fost retinuti, in noaptea de miercuri spre joi, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Dolj.

Asistentul Cristian Cosmin Magaon, in varsta de 24 ani, si registratorul Mihaela Oprisan (33 ani) au fost audiati, miercuri, mai bine de opt ore de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, iar la finalul acestora magistratii au decis retinerea celor doi pentru o perioada de 24 ore. Joi, cei doi vor fi dusi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva, fiind suspectati de luare de mita.

Ofiteri de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie-Structura Centrala si Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj au facut miercuri mai multe perchezitii la Centrul Regional de Transfuzii Sangvine din Craiova, acestea incheindu-se dupa aproximativ trei ore. Conform anchetatorilor, asistentul medical a fost prins in flagrant in timp ce primea suma de 200 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a furniza doua unitati de sange necesare unui pacient pentru o interventie chirurgicala.

“In fapt, in cursul lunii martie 2017, M.C.C. in colaborare cu O.M.G., registrator la aceeasi unitate medicala, pe fondul lipsei de sange necesar interventiilor chirurgicale, a primit in repetate randuri, de la investigatori sub acoperire ai D.G.A., diferite sume de bani pentru a facilita obtinerea respectivelor unitati de sange”, au precizat reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie – Structura Centrala.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]