Cum se descurcă zodiile la volan

Cum se descurcă zodiile la volan

Fiecare persoană are obiceiurile ei la volan, iar astrele își bagă coada și la acest capitol, astfel că nu este greu să îți dai seama cum se comportă fiecare nativ. Ca să știi peste ce fel de oameni dai în trafic, iată cum se descurcă zodiile la volan și ce atitudine au ele atunci când se află în situații complicate. Își pierd cumpătul și fac „dedicații” tuturor șoferilor din jur ori dau dovadă de diplomație și autocontrol?

Zodiile în trafic: ce semne sunt un pericol pentru cei din jur

Berbec

Berbecii se numără printre cei mai buni șoferi din zodiac, însă au și ei punctele lor slabe. Își ies repede din pepeni și nu se sfiesc să le arunce tot felul de jigniri celorlalți șoferi. Dacă ar putea, le-ar da câteva lecții de condus mașina.

Lor le place să atingă viteze mari la volan și nu se dau în lături de la manevre complicate. Sunt atât de siguri pe ei la volan, încât reușesc să îi impresioneze pe ceilalți cu abilitățile pe care le au în acest domeniu.

Taur

Taurii se bucură de momentele pe care le petrec la volan. Ca să nu se enerveze atunci când este aglomerat, își găsesc tot felul de ocupații practice. De exemplu, își notează idei care le vin în legătură cu anumite proiecte de la muncă ori rețete culinare.

Nu au obiceiul să conducă impulsiv și calcă accelerația doar atunci când cineva drag are nevoie de ei urgent. Nativii știu să se controleze la volan și fac orice le stă în putință pentru a respecta regulile de circulație.

Gemeni

Gemenii se pricep de minune să facă mai multe lucruri în timp ce conduc. Vorbesc lejer la telefon, își retușează machiajul ori își fac ordine prin mașină. Profită de fiecare minut pentru a face ceva util.

Nu ai cum să te plictisești atunci când ești în mașină cu un nativ al acestei zodii. El întreține atmosfera cu glume și povești interesante. În plus, încearcă să facă tot felul de scamatorii la volan, mișcări care îi lasă fără cuvinte pe cei din jur.

Rac

Racii se cam pierd cu firea la volan, pentru că nu au instincte bune când conduc. Au nevoie de o pauză după fiecare moment mai tensionant. Ei se numără printre acei conducători auto care ascultă muzică de relaxare și își iau animalele de companie în călătorii.

Racii nu riscă niciodată la volan, mai ales că nu sunt stăpâni pe abilitățile lor, ci încearcă să fie atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Pentru că merg uneori prea încet, riscă să fie luați la rost de ceilalți șoferi din trafic.

Leu

Leii sunt acei șoferi care se remarcă mereu în trafic. Fie au o mașină care impune respect și stârnește invidie, fie se strecoară cu măiestrie. Le place să se joace și să meargă cu viteză. Adoră ca cei din jur să îi privească admirativ și să le facă multe complimente.

Nici nu te gândi să contrazici un Leu în trafic, pentru că nu va ieși bine. Nativii nu se sperie de controlul poliției, pentru că reușesc mereu să iasă cu capul sus din astfel de situații. Farmecul lor personal îi ajută chiar să scape de amenzi.

Fecioară

Obsesia nativilor din Fecioară este să aibă mereu mașina curată. Nu le scapă nici măcar o dâră de praf ori o scamă. Ei sunt perfecționiști, astfel că sunt atenți la fiecare mișcare pe care o fac în trafic. Nu mai are sens să spunem că fac parcarea ca la carte.

toate zodiile aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]