Cum să-ţi aduci norocul în casă în 2017! Specialistul Fengshui îţi vinde ”pontul”

Cum să-ţi aduci norocul în casă în 2017! Specialistul Fengshui îţi vinde ”pontul”

Cu totii ne dorim ca anul ce vine sa fie mai bun si mai imbelsugat! Vrem sanatate, fericire, succes in cariera si prosperitate! Nu vrem ca necazurile sau grijile sa ne umbreasca fericirea si vrem ca norocul sa ne surada la fiecare pas. Gena Rusu, consultant Feng shui şi astrologie chineză tradiţională, ne învaţă ce trebuie să facem dacă ne dorim ca anul 2017 să fie un an mai bun.

Anul 2017 est guvernat se Foc Yin şi de Cocos, animal din zodiacul chinezesc care corespunde elementului Metal, aceasta informaţie este deja cunoscuta. De asemenea, se vorbeşte mult despre influenţa negativă a acestor elemente, însă estetice de ştiut ca la nivel individual putem apela la mici trucuri pentru ca anul 2017 sa fie plin de realizări în toate aspectele vieţii noastre.

Dacă astrologia chineză traditională ne ajută cu informaţia conform căreia persoanele născute în an sau în zi de Cocos sau de Iepure să poarte un medalion cu zodia Dragon, începând cu 3 februarie 2017, ştiinţele care studiază mintea subconştienta ne aduc informaţii despre cum putem să ne „programăm” mintea, să ne „setăm” intenţiile în asa fel încât acestea să se materializeze uşor.

Medalion zodia Dragon
Medalion zodia Dragon

Spre exemplu, una dintre metode ar fi sa luaţi o foaie şi un pix şi pe 31 decembrie, când aveţi puţin timp de petrecut cu dumneavoastră, să vă gândiţi bine la ceea ce vă doriţi şi sa le scrieţi în propoziţii scurte, folosind verbe la prezent, la persoana întâi singular, inserand sintagma „acum şi aici”. Spre exemplu, dacă doriţi sa va schimbaţi jobul, formulaţi astfel: ”Eu, aici şi acum, AM jobul ideal” (sau precizaţi exact postul pe care îl vizati).

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]