Cum s-au comportat taximetristii cu cei care ieseau din clubul Bamboo, cuprins de flacari: “Le cereau 400 de lei pentru o cursa”

Cum s-au comportat taximetristii cu cei care ieseau din clubul Bamboo, cuprins de flacari: “Le cereau 400 de lei pentru o cursa”

Un martor a povestit ca in noaptea incendiului de la Bamboo taximetristii au umflat preturile pentru cei care incercau sa scape de acolo.

Cei prezenti in club au reusit sa iasa din localul cuprins de flacari si panicati au inceput sa caute taxiuri. La fata locului au ajuns mai multe taximetre, insa soferii au inceput sa negocieze cu ei.

Desi erau in fata unei tragedii, soferii de taxi ar avut tupeul sa le ceara oamenilor chiar si 400 de lei pe o cursa,fie ea chiar si pana la spital.

”Am iesit in strada cand am auzit zgomotele de la sirene si tipetele tinerilor. Unii erau uzi pana la piele, altii erau raniti. Toti erau speriati. Umblau bezmetici dintr-o parte-ntr-alta. Nu aveam cu ce sa-i ajut… Atunci au aparut niste taximetristi care le cereau pentru o cursa cate 200-300 de lei si chiar patru sute de lei! Nu-mi venea sa cred ce vad si ce aud! Taximetristii le ziceau sa se stranga mai multi la o masina ca sa poata sa platesca”, a povestit un martor pentru Libertatea.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Hai si tu pe:
[ X ]