Cum arată acum actorii principali din “Dădaca”

Cum arată acum actorii principali din “Dădaca”

Vă mai amintiţi de actorii din “The Nanny”? Dar de simpatica dădacă Fran Fine? Actriţa Fran Drescher are acum 56 de ani, dar a devenit celebră în urmă cu peste 20 de ani, datorită serialului “Dădaca/ The Nanny”, în care a jucat între anii 1993 şi 1999.

Fran era angajată să aibă grijă de copiii unui compozitor de musicaluri, iar vocea sa nazală şi caracterul haios şi sociabil au făcut furori printre fanii serialului.

FOTO: protv.ro

Sitcomul produs de postul TV CBS a avut 146 de episoade, timp de şase sezoane.

FOTO: www.veooz.com

Rolurile principale au fost jucate de Fran Drescher (Fran Fine), Charles Shaughnessy (Maxwell Sheffield), Daniel Davis (Niles), Lauren Lane (C.C. Babcock), Nicholle Tom (Margaret Sheffield – fiica cea mare), Benjamin Salisbury (Brighton Sheffield – fiul) şi Madeline Zima (Grace Sheffield – fiica cea mică).

FOTO: www.foxnews.com

Actriţa s-a căsătorit recent cu inventatorul email-ului, Shiva Ayyadurai (50 de ani), om de ştiinţă şi antreprenor. S-a întâmplat în toamna lui 2014, an în care a debutat şi pe Broadway!

FOTO: www.contactmusic.ro
Ea a mai fost căsătorită o dată, Peter Marc Jacobson fiindu-i atunci soţ, de care a divorţat, după 21 de ani de căsnicie, în 1999, după ce a recunoscut că este homosexual. Cei doi colaborează în prezent la diferite scenarii.

FOTO: www.veooz.com

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]