Cea mai frumoasa FELICITARE MUZICALA de CRACIUN

Cea mai frumoasa FELICITARE MUZICALA de CRACIUN

 

Trimite-o si tu acum prietenilor!

De Craciun toata lumea isi doreste pace sufleteasca, sanatate, si multe realizari pentru noul an. Magia Craciunului cuprinde atat piticii, cei mici , cei care sunt chiar foarte fericiti daca vad si zapada de Craciun, cat si pe cei mai mari, pe adulti dar si pe cei de varsta a treia. Fiecare perioada a vietii noastre isi are frumusetea  ei , si trebuie traita asa cum trebuie. De multe ori datorita societatii uitam sa mai traim, incercam sa ne conformam cu asteptarile celor din jur, a oamenilor care ne alcatuiesc cercul de prieteni si uitam ce ne dorim noi cu adevarat de la viata.

 

Si de aceea va provoc sa facem un exercitiu impreuna prin care sa ne propunem macar pentru o zi sa fim noi insine, sa lasam mastile deoparte , sa ne comportam cu ceillalti asa cum am dori ca ei sa se comporte cu noi, sa ne facem toate placerile, sa ne umplem casa de bucurii mici si mari, practice sa traim spritiul Craciunului la maxim. Astfel vom avea o alta viziune asupra vietii, o alta viziune asupra a ceea ce inseamna cu adevarat a trai, o viziune mult mai exacta, mult mai detaliata asupra vietii noastre, care spre surprinderea multora dintre noi chiar este minunata.

Trebuie doar sa deschidem ochii larg, sa ne uitam de jur imprejur si sa observam lucrurile pe care de multe ori nu le observam: cerul, aerul cum bate, natura, oamenii, animalele plantele tot ce ne inconjoara este de o vitalitate etraordinara insa noi uitam sa ne uitam. Cu ocazia sarbatorilor avem un pic mai mult timp liber pentru a reflecta asupra acestor mici dar importante detalii din viata noastra, este bine sa o facem macar odata pe zi daca putem, astfel nici o problema nu va mai fi de netrecut, nici un obstacol de nedepasit. Sarbatori Fericite alaturi de familiile voastra va dorim!

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  • Disqus ( )
    Hai si tu pe:
    [ X ]