Ce înseamnă visele care se repetă prea des?

Ce înseamnă visele care se repetă prea des?

Visele se repetă, iar acest lucru nu este un fenomen paranormal. Sigur ți s-a întâmplat și ție să ai aceleași vise câteva nopți la rând. Unele dintre ele te-au speriat, altele te-au intrigat. Poate că nu le dai importanţă, dar aceste vise îţi transmit un mesaj important despre tine însuţi. 

 

Visele sunt legate întotdeauna de amintiri. Nu putem visa ceea ce nu cunoaştem, spun psihologii, iar fiecare vis ne poate transmite un mesaj ascuns, mai ales dacă se repetă frecvent. În aceste vise poţi găsi soluţii la problemele cu care te confrunţi, alteori, ele pot fi „oglinda” unor sentimente pe care încerci să le ascunzi: teamă, îngrijorare sau durere. De cele mai multe ori, se repetă visele mai puţin fericite, cele în care te simţi ameninţată şi urmărită, în care te confrunţi cu situaţii dificile. Psihologii spun că visele recurente ne învaţă ceva despre propria persoană, lucruri pe care poate că nu le observăm sau pe care le ocolim în mod conştient.

Care sunt cauzele viselor care se repetă

Fie ele coşmaruri sau nu, mesajul viselor merită descifrat. Odată ce le înţelegi, vei reuşi să scapi de ele şi nu îţi vor mai tulbura somnul. Gândeşte-te că, la baza lor, pot sta:

  • traume din trecut, din copilărie sau din adolescenţă;
  • slăbiciuni de care eşti conştientă şi pe care nu ştii cum să le depăşeşti;
  • un impas sau un eşec căruia nu îi poţi găsi o rezolvare adecvată;
  • dorinţe pe care nu ai reuşit să ţi le îndeplineşti;
  • evenimente care te-au marcat profund şi de amintirea cărora nu poţi scăpa;
  • nemulţumiri legate de viaţa personală.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]