ATENTIE, SOFERI! VETI FI AMENDATI DACA NU AVETI ASTA IN MASINA. A INTRAT IN VIGOARE,IAR AMENDA INCEPE CU 1000 LEI.

ATENTIE, SOFERI! VETI FI AMENDATI DACA NU AVETI ASTA IN MASINA. A INTRAT IN VIGOARE,IAR AMENDA INCEPE CU 1000 LEI.

Țoți șoferii din România ar trebui să citească acest articol. O nouă prevedere legislativă le impune să aibă la ei o fișă. Soferii din Romania ar putea primi amenda, daca vor fi gasiti ca nu respecta ultima noutate in legislatia din Romania. Este vorba despre o fisa pe care toti conducatorii auto trebuie sa o aiba in masina.

Ultima noutate în legislația României impune tuturor șoferilor să aibă în mașină o fișă în format A4, care se mai numește și “cartea de salvare a autoturismului”. Aceasta schiță ar urma să servească forțelor speciale, în cazul unui accident rutier.

Această fișă trebuie să fie obligatoriu printată color.
Ce conține fișa obligatorie pentru mașină sau “cartea de salvare a autoturismului”
Fișa obligatorie a mașinii sau “cartea de salvare a autoturismului” ar trebui să fie o schiță care să prezinte concis mecanimul în detaliu al mașinii, localizare airbag-urilor, conductele de combustibil și toate acele lucruri care nu se observă la prima vedere.

Fiecare autoturism are sisteme de siguranță, ramforsări menite să rezite unui imact, airbag-uri care se pot declanșa accidental, sau conducte de combustibil poziționate în locuri mai mult sau mai puțin vizibile, instalație electrică, etc

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Hai si tu pe:
[ X ]