Angelina Jolie de România, circ URIAȘ în mijlocul mall-ului! Iubitul ei a intrat în pământ de rușine

Angelina Jolie de România, circ URIAȘ în mijlocul mall-ului! Iubitul ei a intrat în pământ de rușine

A devenit celebră în showbiz-ul românesc după ce s-a făcut remarcată cu formele ei, reușind să îi înnebunească pe bărbații care îi urmăreau, avizi, fiecare aparișie în filmulețele pe care le posta pe contul ei de socializare. Și, evident, a cunoscut succesul după ce, spun gurile rele, s-a iubit cu tot felul de milionari, mai mult sau mai puțin vârstnici….

Acum însă, cel puțin la nivel declarativ, focoasa Cristina Ich, bruneta cu ochi albaștri provenită din Republica Moldova, se iubește cu un singur bărbat. Deși, a spune că se iubește cu el este cam mult, având în vedere că focoasa Cristina are, în ultima vreme probleme cu cel care i-a furat inima. Astfel, cei doi au fost văzuți, zilele trecute, într-unul dintre mall-urile Capitalei în timp ce se plimbau printre magazinele de acolo. Și, dacă la început, totul părea să fie frumos între ei – mai puțin privirea ușor încruntată a tinerei caere reprezintă un motiv perfect pentru unirea cu vecinii de la est de noi – lucrurile au degenerat rapid. Și când spunem rapid….

Celebră pe internet
Anul trecut, în vară, Cristina a cunoscut celebritatea. Și, cum altfel, decât pe Internet? Mai exact,moldoveanca sexy și tunată de peste Prut, care seamănă izbitor cu Angelina Jolie, a ajuns mare vedetă datorită filmulețelor în care parodia lumea mondenă, și în care cânta, dansa și se lăuda cu viața luxoasă pe care o ducea.

mai multe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]