Am descoperit BANCUL CU CEAUŞESCU, Nixon şi Hruşciov, la care A RÂS ŞI NICOLAE CEAUŞESCU în momentul în care l-a auzit. Bancul zilei

Am descoperit BANCUL CU CEAUŞESCU, Nixon şi Hruşciov, la care A RÂS ŞI NICOLAE CEAUŞESCU în momentul în care l-a auzit. Bancul zilei

Am descoperit bancul cu Ceauşescu, Nixon şi Hruşciov, la care a râs şi Nicolae Ceauşescu în momentul în care l-a auzit.

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat într-un interviu, că în anii Epocii de Aur a avut ocazia de a-i spune un banc lui Nicolae Ceauşescu. Culmea a fost că subiectul bancului era chiar despre Ceauşescu, dar la final dictatorul a gustat gluma.

„Cica presedintii Americii, Uniunii Sovietice si Romaniei erau pe un vas si au vrut sa vada care popor e mai curajos.

Nixon i-a ordonat unui soldat american sa sara in oceanul cu rechini doar cu un cutit in mana si sa-i aduca unul pe punte. Ala a sarit, a iesit din apa fara un brat, dar multumit ca-si servise presedintele. ‘Ce curaj, ce curaj!’, au spus ceilalti.

Apoi, Hrusciov i-a spus rusului sa plonjeze inarmat doar cu un briceag si sa aduca doi rechini. Iese rusul fara o mana si un picior, dar cu doi rechini capturati. ‘Ce curaj, ce curaj!’, au exclamat toti.

Vine Ceausescu si-i zice romanului: ‘Sari in ocean, ia o baioneta cu tine si poate-mi aduci si mie un pestisor’. La care romanul spune: ‘Mai bine sari tu!’. ‘Ce curaj, ce curaj!’, au exclamat imediat Nixon si Hrusciov. Mortal bancul, nu?

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]