Ai observat ca toate hainele noi vin cu un petic de material si cativa nasturi? Cu siguranta nu stiai care e scopul lor adevarat!

Ai observat ca toate hainele noi vin cu un petic de material si cativa nasturi? Cu siguranta nu stiai care e scopul lor adevarat!

Multi cred ca scopul peticului e de a fi folosit cand se rupe imbracamintea, pentru a fi cusut peste locul rupturii, insa explicatia e mult mai utila.

Toti producatorii respectabili de haine livreaza, odata cu hainele propriu-zise si o mica punga in care se afla unul sau doi nasturi si o bucata de material asemeni celui din care e facuta piesa vestimentara. In cazul unora din tre haine, bucata de material e cusuta pe interior, si pe ea se afla si nasturii.

Scopul nasturilor e de a fi folositi in cazul in care unul se rupe, insa peticul nu trebuie folosit pentru a carpi haina.

Se recomanda folosirea acestui petic ca mostra, in masina de spalat, pentru a testa detergentii inainte de a spala haina propriu-zisa. Astfel, poti descoperi din timp daca detergentul tau obisnuit sau temperatura la care speli de obicei hainele iti pun piesa vestimentara in pericol.

Asa scap de pericolul decolorarii sau intrarii la apa. Inteligent, nu? – See more at: http://www.kanald.ro/ai-observat-ca-toate-hainele-noi-vin-cu-un-petic-de-material-si-cativa-nasturi-cu-siguranta-nu-stiai-care-e-scopul-lor-adevarat_62984.html#sthash.eg3p8tI6.dpuf

mai multe pe =========> kanald.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Hai si tu pe:
[ X ]