A murit un mare actor roman din generatia de aur

A murit un mare actor roman din generatia de aur

Îndrăgitul actor, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viață, duminică seara, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat din data de 10 august.

FOTO: Agerpres

Actorul a încetat din viață la oră 17:30, au declarat pentru Digi24 surse din cadrul spitalului.

„Nu mi-e frică de moarte, ci de pragul acela. (…) Nu mi-e frică decât de o boală urâtă, care nu se mai termină”, declara cândva Marin Moraru.

În ultimii ani, actorul se retrăsese din viaţa publică, nemulţumit de modul în care se face acum film şi teatru. „Ce să fac? Cu beep-uri d-astea de nu te mai saturi de ele. ’te-n gură, ‘te-n nară, ‘te-n suflet şi alte lumânări… Asta este oribil, aşa ceva nu se poate! Ei cred că sunt „reali”, că sunt normali, că asta-i realitatea. Cum pot eu să mă duc să fac aşa ceva? Cum pot eu să deschid gura să zic ’te-n nară? Spune-mi şi mie. Toate filmele româneşti fără asta nu există. D-asta nu mă duc la film. Nu se poate aşa ceva….”, spunea actorul într-un interviu acordat Adevărul, în 2015.

Marin Moraru s-a născut pe 31 ianuarie 1937, în Bucureşti.  Era căsătorit cu Lucia Moraru (redactor muzical la radio). Nunta a avut loc pe 29 februarie, aşa că sărbătoreau o dată la patru ani. Nu au avut copii.

A vrut să se facă inginer

mai multe pe =========> digi24.ro

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]