A apărut Sebastian Ghiță! Fostul parlamentar a transmis un mesaj public dintr-un apartament

A apărut Sebastian Ghiță! Fostul parlamentar a transmis un mesaj public dintr-un apartament

Dispărut de mai bine de o săptămână, fostul parlamentar a transmis o înregistrare în care susține că a fost amenințat pentru a face dezvăluiri cu privire la membri importanți din PSD.

”Dragnea a fost amenințat și șantajat. Mi-au cerut informații despre el ca să-mi lase familia în pace…”, a precizat Sebastian Ghiță într-o îregistrare video difuzată de RTV, televizunea aflată în custodia acestuia.
sebi ghita

”O întreb pe Kovesi dacă își amintește de petrecerea cu lăutari de la Sinaia”, a mai spus Ghiță în această înregistrare la care a lipit fragmente audio dintr-un cântec despre care a spus că este preferatul șefei DNA.

Ghiță a continuat cu mesaje populiste, precum: ”Sistemul a devenit un monstru. Se încearcă zdrobirea voinței românilor”. Iar discursul a continuat:

„Niciun argument şi nicio raţiune nu mă va mai putea face să tac. Ceea ce se întâmplă astăzi în România este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interesele stăine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim ministru. În ultima perioadă am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea mai am o şansă. Ni s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA. Mi-au spus că îmi vor aresta fratele şi prietenii şi o să mă întâlnesc cu toţi la închisoare”, spune Sebastian Ghiţă în înregistrare.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Hai si tu pe:
[ X ]